Saturday, June 25

My Princess

hoyehh..
baru lepas melantak jeruk kelubi masam menyengih..
tahu tak kelubi tu ape..?
tak tahu sudah..

rajin sikit harini nak exercise jari jemari..
pusing kiri pusing kanan..
then terclick kat cerita nie..
'' My Princess'' / 마이 프린세스
wahh terer tak aku spekin korehaa..

okey actually cerita nie baru je ditayangkan awal tahun nie..
tak salah aku 5 Jan - 24 Feb rasanya..
ada 16 episod..
cerita dia best bagi aku sebab hero heroin nye tuff and comel benorr.

meh aku review sikit....


Lee Seol nie pelajar kolej biasa je yang tetiba dapat tahu diri dia nie rupanya princess Korea.. kat Korea nie ada satu firm nie yang sangat famous amous la kirenye or lebih senang berpengaruh la iaitu Daehan Group.. Cucu pengerusi group nie lah yang menjejaki princess nie iaitu si brader tuff yang bernama Hae Young.. tergoda ai taww tengok dada tuff beliau.. then, Hae young is put  in charge of educating Seol on proper etiquette.. tapi entah camner nye boleh la plak terjatuh cinta ngan si Seol nie... then.. jeng jeng jeng... 

...........

malas dah aku nak cerita.. nak tahu lagi banyak tengok sendiri.. romantik sangat wehh.. tapi dorang dorang je la boleh buat.. kita kita harraamm taww.. :D


so nie lah hero & heroin kepada drama nie.. saksikan dada tuff and muka comel mereka mereka..

-Hero-


haa.. tuff kan.. jap jap.. aku ada lagi satu nak bagi korang tengok..




weei beragak ah tatap lama lama.. hareemmm.. nasib aku dah sensedd kan.. urat urat..! hehe


-Heroin-


haa.. tengok santekk kan.. somel lak tuh.. aihh.. nie ada lagi satu.......



eceh.. ingat aku nak letak gambar pompuan tuh tak pakai baju lah tu.. tak hade mahkhena nye.. 


dah dah.. mari kita tengok keintiman dorang dalam filem nie...


dorang makan makan...

dorang jalan jalan..

pastu dorang cakap bisik bisik.. 

aku pon tak tahu apa motif dorang cengitu.. part bisik dekat dekat tu banyak jugak lah.. sampai aku letak speaker celah telinga sebab nak dengar pebenda dorang cakap.. hasihh.. tetap tak dengar.. 


tak pe lah.. nanti korang dah tengok korang bagitahu kat aku erk apa skrip kat situ..*ecece yang kau sengih sengih kenapa.. nak ulang banyak kali lah tu part 'bisik bisik' tu.. hehe.. tak pe aku paham..


so kepada peminat K-Pop yang tak tengok lagi cerita nie sila sila lah cari erk.. boleyhh lah layan time time makan nasik sensowang.. *padahal aku sorang je ketinggalan zaman tak tengok lagi..

k lah..
dah habis review..
bui..







-TAMMAT-


4 comments:

ramalankajicuaca said...

piko, nak..=P

piko said...

mari..mari.. nanti bawak pndrive erk.. terpikat ngan dada tuff lah tu.. haha

ramalankajicuaca said...

haha..nnt org bwk..

ramalankajicuaca said...

haha..esok org bwk.