Saturday, June 4

SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA

Santai Bersama BEN ASHAARI

Dunia blog bermakna bagi aku kerana ianya ibarat salah satu cara nak expresi diri sendiri.. hidup kita tak sama dengan kehidupan orang lain.. aku kenal hidup aku sebagai seorang yang susah so melalui blog aku dapat membaca dan mengenali cara hidup orang yang berbeza.. susah tidak semestinya tidak boleh berjaya.. tidak cantik tidak semestinya perlu dicemuh.. tidak pintar tidak semestinya tidak boleh berdiri di kaki sendiri.. dunia blog jugak membuatkan aku terasa aku mempunyai kawan.. *honestly aku tak pandai berkawan.. so walaupun bercakap sorang sorang dalam nie aku dah rasa macam bercakap dengan ramai kawan kawan.. 

-TAMMAT-




*siap kira berapa patah perkataan.. gila punya norapikah..:D

28 comments:

Mohd Hazwan Hashim said...

eden pun sempat join segmen ni :)

piko said...

hehe. ye ke..

go blogger hijau..:D

anem ahia said...

blogger hijau jugak....

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari:D

shat said...

hi blogger hijau. mari kite buat geng ! :D followed :)

Fika Rozaidi said...

dtg sini semakkan diri. hehe =)

piko said...

anem : hai..:)

wahida : tenxs sudi lalu..

shat : hai.. yup..! go green..!..:)

fika : hai.. name kita sama lah..:))

shopping2u said...

jln2 kt sini dri blog beng beng boom.. dan terus follow dia sekali.. :).. mampir sini deh ..

http://www.my-shopping2u.com

UpProfits said...

Abg Ben ajak jenguk Blog Geng Hijau nih! hehe

UpProfits Latest Entry : Artis vs Bloggers | Cari pasal atau Publisiti Murahan?

solomolo said...

singgah sebelum segmen tutup...
happy blogging...
[^_^]

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan...
singgah dari blog BA...

da join yg semalam punya... hari ni cuma nak melawat blogger hijau... hee

,happy blogging...(^^,)

Atiqah Sa'ahiry said...

haii semakkan diriku disini..

nak conteng sikit-sikit je

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
dan Pemes Versi Nadh


rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

mrs redzuan said...

singgah dari segmen ben =)

piko said...

tenxs semua sudi singgah.. saya budak baru belajar..:)).. hope my blog bukan hanya menyemak jer kat dashboard semua but bakal berguna..

tenxs a lot support..:D

aRa ❤ aFiq™ said...

ara dtg singgah cni dr blog BA..
n da follow u.. ^^

piko said...

tenxs ara..:))

piko said...

tenxs ara..:))

apisv2 said...

mengunjungi blog korang.
dtg dari blog abg ben;D

apisv2.com[GO]

piko said...

tenxs apisv sudi singgah..:)

Fazreen Misbae said...

jengah dari blog BA...

piko said...

tenxs fazreen sudi masuk..:)

* Zaleta * said...

malam ni melancong ke sini...dr segmen abg ben....n folo u...

happy blogging...:)

GaRy™ said...

gary singgah dari blog abang ben!! gary follow cne yer~..

piko said...

tenxs zaleta sudi singgah..:))

hye garry tenxs sudi singgah n follow..:)

piko said...

tenxs zaleta sudi singgah..:))

hye garry tenxs sudi singgah n follow..:)

Farid Ahmad™ said...

Salam kenal. Jemput singgah blog ciput saya :)

http://rilek-sat.blogspot.com/

piko said...

salam farid.. sat g chek p na..

tenxs sudi lalu farid..:)