Saturday, June 25

SAYA JOIN UGLY FACE CONTEST



wah..
tetiba tersangkut kat contest nie..
menarik ye sebab aku ada segugus gambar berbentuk cengini..
maksud aku bukan la gambar baby tu..
tapi gambar ugly lah..
*padahal memang ugly pon..


hokey so aku mempertaruhkan pitcha nie..



nie muka kawan class aku.. name dia Melaty.. ugly sungguh kan muka dia.. hahahahahaha.. memalukan sungguh.. k lah.. rasanya dah cukup menepati syarat tu.. *p/s: owner contest jangan masukkan gambar nie dalam fb ye.. cian kawan saya.. burok nunggoh.. hahaha


puuhh puhhh memintak menang.. haha.. jap lupa lak sape sape nak join sila lompat sini tak pon tekan kat banner pon boleh.. k lah done.!

9 comments:

meen said...

woi piko terbaik ah gambo kau ! hahaha

...Minah BluR... said...

HAHA lawak dowh muke kawan u nie

ekin alias said...

adeh gmbar akn di upload kn ke Page FB Ekin Alias untuk dikumpulkan..senang sikit saya nak nilai...

cmner tu?

piko said...

meen : haha.. eh bukan aku lah nie.. hahaha

minah blur : kan kan.. lawak giler muka dia.. hahaha

piko said...

ekin alias : eh xpe..xpe.. masukkan je lah.. it's oke.. dah tanya permission 'kawan' tadi.. hehe

meen said...

haah nmpk la tu kan 'kawan' kau ! hahaha jatuh katil dohh aku gelak lawak

piko said...

meen : tu extravaganza dah tuhh.. hodoh giler kan jadinye.. hahaha...

ekin alias said...

Da upload..hee :D

Gud luck :D

piko said...

tenxs ekin..:)