Sunday, June 12

terunaku dicop penjenayah..!

tadi otw balik kena tahan dengan polis.. ntah hape dia nak.. mintak lesen ic ngan roadtax.. lepas teruna aku bagi semua tu muka dia terus hampa.. belek motor depan belakang.. pastu pandang kengkawan dia..

siap siasat kami dari mana dan nak kemana.. belom sempat teruna jawab aku pon bukak cermin helmet & dengan muka  isteri PM aku jawablah 'NAK KE RUMAH TOK KADI' then terus cepat cepat tutup semula..:D.. satu cubitan hinggap kat peha aku...ouuchh..

ye la sakit hati aku.. pandang teruna aku dah macam teruna aku penjenayah no 1 dunia.. weh aku kat belakang nie bukannya pakai baju terbelah nampak lurah pon nak copp pakwe aku jahat.. muka innocent orang kampung je pon.. kalau teruna aku jahat aku tak nak lah kat dia.. kalau satu dokumen tu tak cukup ye lah kau nak pandang sampai camtu.. aishh panas panas.. 

yang peliknya teruna teruna after kitorang yang muka agak penjenayah tu dia tak tahan plak.. langsung pandang jeling nampak bulu mata hujung sekali jer.. siap ada yang wenggg wenggg lagi kat diorang.. urggh bikin gua panas..

siap siap dia jalan kat geng dia then dia datang semula kat kitorang dan bagi semula ic semua tu tadi.. terus teruna gerak untuk mengelakkan cik dara dia nie naik minyak bersilat kat tengah tengah highway tu..

lemah semangat ai taw..hishh..!



ada gaya penjenayah le teruna ai..? jujur plishh...!..=(




-TAMMAT-


3 comments:

daya said...

tak langsung okay. :)

mr pot n mrs lat said...

muka teruna awakk tersangatt innocent kott .
takde rupa penjenayah ponn :)

: MRS LAT :)

piko said...

daya : kan kan kan.. *-*

mrs lat : hahaha.. lau dia baca mrs lat cakap dia innocent mesti kembang neyh.. tak ley jadi..hahaha


tenxs babe sudi bagi pandangan..:))