Tuesday, July 19

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

Santai Bersama BEN ASHAARI

salam semua.. join segmen abang BA lagi.. klik banner untuk join..=)


blog semak-bagai nie start bernafas dari tahun lepas dah.. tapi disebabkan owner pemalas dan tak bercita-cita langsung untuk jadi seorang penulis so terbengkalai lah jadinya.. mula aktif menulis awal tahun nie.. blog nie ada macam macam entry semak campur aduk semua jenis benda nak tulis adalah salah satu tempat aku nak releasetension.. tempat nak bercerita... senang cerita mybestie lah nie..


dulu aku jux jadi pencinta setia baca blog nie sebenarnye.. tu pon as a silent reader.. rakan kolejku..  i love the way she express her feeling.. ayat english dia power babe...sory si cantik selalu jadi your stalker.. hahaha..


then blog nie pon selalu aku lepak.. nak habis semua entry aku baca.. sapa tak kenal ahkak geligeli ryte.. nie kalau bab bercerita aku salute.. apa ada dalam pikiran dia semua dia tulis.. hambek kau..


so that's all.. belog aku nie tak de lah nak cakap harus disinggah setiap hari sebab entry ke laut jer.. korang rasa nak baca selalulah singgah ye.. norapikah tak paksa...


-TAMMAT-

22 comments:

azam said...

salam singgah kenalan...follow² kalau sudi....follow...

:)

Niena Pengembara Ilahi said...

salam.. singgah dri segmen yg sama :)

piko said...

azam : salam.. tenxs sudi lalu sini..


niena : tenxs sudi singgah..:)

Salim Harmanain said...

jalan2 sini..follow..

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-pilih-blog.html

hehe.. :)

Elih Japahar said...

Salam singgah dr BA..entry cantek :) harap kena pilih..

LaLaLovy said...

dtg dr blog abg ben.. =)

Ezad Skytech said...

SALAM PERKENALAN...

,haaaa...singgah sini dari segmen BA...=D

Luqaz™ said...

Salam kenal..
singgah dari segmen abg ben.. sy join jgk.. jom singgah sini -> Ben Ashaari Ajak Pilih Blog

cik najihah said...

keep on blogging ya :)

fahmie firas said...

hehehe.. kadang2 yang kelaut dan semak tu a yang jadi pilihan :)
daripada segmen Ben Ashaari jugak :)
Singgah sini dan follow..
nice blog :)
kalau free jemput singgah ke blog saya, boleh bg nasihat or comment.

http://fahmiefiras.blogspot.com/

cik najihah said...

blog kamu dipilih :)

http://najihahfara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

salam..ronda2 cnie jap....salam knlan...(^_^)

piko said...

SALIM : tenxs.. bakal membalas terjahan.:D

ELIH : tenxs sudi singgah..

LALALOVY : tenxs for comin..:)

piko said...

LUQAZ : salam perkenalan..:)

CIK NAJIHAH : tenxs support..:)

MISS CHUBY : salam perkenalan juga..:)

harrazdani said...

datang mencari blog pilihan.....dari segmen yang sama....byk nak kena terjah ni....:)

Zul Fattah said...

skodeng2.. nice blog.. already follow u.. haha

http://zulfattah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-pilih-blog.html

Panggil aku Han said...

singgah sini :)

Amy Syaquena said...

salam kenal singgah sini dan follow.jemput ke blog saya.

ScaniaZ said...

Tahniah!!!
Anda pilihan saya..!!!
http://scaniaz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

piko said...

HARRAZ : tenxs sudilalu sini..:D

ZULFATTAH :tenxs.. hehe.. yup segmen sblom nie ryte..:D

HAN : tenxs sudi singgah & follow..:D

piko said...

AMY :tenxs.. piko akan kesana sebentar lagi..:D

Scania :WAHH.. piko terpilih.. tenxs2...:D

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com