Saturday, July 9

SEGMEN AYU : CIKGU OH CIKGU



so piko nak join segmen nie..
menarik sebab pasal cikgu...
 mengimbau semula kenangan tyme Tingkatan 3 SMKA TAHAP


*ambik mood lagu owner contest nie..



Bercerita pasal cikgu yang paling garang,siapa yang pernah sekolah kat TAHAP mesti kenal Ustaz Syed Nazir kan.. setahu aku dia lah paling digeruni.. nampak dari jauh pon tetap nak lari jugak sebab takut teramat.. nampak sangat selalu buat salah kan.. Dia berbadan sasa.. muka dia kalau tyme ceria betol betol ceria.. but kalau tengah marah Tuhan aje lah yang tahu..

Aku pernah kena pukul dengan dia.. tyme tu aku kena tangkap fly taw.. malu kan.. hehe.. disebabkan kami kena tangkap dekat kfc so kami pon dipanggil 'GENG KFC'.. gayatt kan.. 3 perempuan dan 5 laki laki lau tak salah aku.. bukan kami orang buat apa pon.. tengah memakan je tapi dalam keadaan melanggar peraturan asrama..


then pagi esoknya kami orang disandingkan taw kat dalam bilik guru separuh waktu persekolahan.. malu seyh.. so time tu lah kami diberi penangan sikit sikit sorang ikut pakej kesalahan buat bekalan masa hadapan oleh USTAZ SYED NAZIR...:D


aku dapat beberapa rotan kat tangan dan nasihat yang buat aku insaf jugak lah.. sakit sesangat taw padan dengan muka aku langgar peraturan.. siap masuk rekod sekolah tak tahan tu.. kenangan kenangan..;D


TERIMA KASIH USTAZ SEBAB JADIKAN SAYA MANUSIA.. :D


2 comments:

sharifahzakiah said...

Hahahaha :DD kak z ingat lagi ust ni. sgt2 garang. laa kene rotan ke ? xperasan lak ek pika wt kslahan mase tu. hik3 kenangan btol :)

piko said...

kan kan.. garang kan.. kena la taw.. separuh hari duduk kat blik guru tyme tu.. :D