Tuesday, July 19

BEN ASHAARI : AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA..

Santai Bersama BEN ASHAARI


so merujuk kepada segmen pagi tadi, nie sambungannye.. so aku pon memilih secara keinginan aku mengikut kata kata si beruk yang lembap nie.. kenapa aku pilih dorang.. jom tengok..!

1. url sedap dipandang menarik aku nak tekan..
2. ringan je nak bukak belog dia sebab beruk aku dah tua..
3. sebab paling munasabah aku dah berjalan jalan baca entri dan aku nak apply buat tempat lepak sepanjang cuti nie..:D



nie blog anakdenesor.. so blog cik nadira nie jadi url pertama yang aku terpandang.. hehe.. comel ah anakdenesor.. nak tahu lagi pergi tekan loceng belog dia kat sini.. KRIINGG.!!



haa.. nie lagi cool url dia.. naklempang.blogspot.com.. haha.. maaf budak semak dah mengodek entry anda tanpa permisi.. tolong jangan lempang cik norapikah erk.. so ada bran try la TEKAN SINI..!



salah seorang teruna yang telah menerjah cik norapikah nie.. dah terjah beberapa entry beliau.. harus dibaca di masa terluang.. bagi tak..? so budak semak nak jawab do i care boleh..? hehe.. *tu trademark dia lah.. nak tengok..? TERJUN KAT SINI.



sebenarnya ramai lagi yang menarik perhatian aku.. dah syarat brader BA suh pilih 3 je kan.. so tu sahajalah.. tenxs for those sudi lalu sini.. tergodek godek ekor beruk aku nak menghabiskan tulis entri nie.. k bui..:D



-TAMMAT-




4 comments:

fahmie firas said...

Alamakkkkkk...
ase cam nak menangis :)
thanks alot cutie :)

AnAk dEneSor said...

wow!my header..sob3 terharu..thanx dear=)follow u

piko said...

FAHMIE : hahaha.. sesame.. suport sesama sendiri..:D

ANAKDENESOR : sesame.. seronok tulis nama dia hehehe..:D

TeAqArH said...

thnx erk..td sempat terjah tp x sempat komen sebab nk kejar masa...^_^
terharunye..