Tuesday, July 19

ARIGATOO..!!

hari tu kan aku pernah mintak tolong..
'LIKE' kan gambar aku kat fb..
kekonon memula tu rajin la nak promote..
last last tak sampai sehari dah fedup dah.. haha


btw tenxs kepada kawan kawan semua..
sudi gak like kan gambar sengal tu...
even ada seseparuh tu yang dok membebel cakap semakkan inbox dorang je..
eh dah nama aku budak semak so aci lah aku menyemak..
kan..?


contest tu dah tutup..
after dua tiga hari lak after aku daftar contest tu baru aku pergi jenguk gambar tu..
alhamdulillah sampai target aku ngan teruna..


''sampai seratus dah lah kan wak.. tak dek lah malu sangat nanti..;D''


even tak menang.. tapi tak deklah malu sangat dengan jumlah tu kan..
THEN, ARIGATO, TERMA  KASIH, TOCHEEYY, kawan kawan...:D


kira tambah tolak bahagi darab aku menduduki carta top 10/68 contestant yang join..*ayat sedapkan hati.. porachiitt..


-TAMMAT-

7 comments:

Arin said...

same2, huhu, untuglah kau, abg BEn promote blog kau, haha

piko said...

haaa..? apakah..? ye2 oow je la ko nie...

diana said...

tak menang pun..tahniah jugak..:p

sharifahzakiah said...

gudluck ye syg ye ^^

piko said...

DIANA : hehe.. tenxs diana..:)

K.Z : dah abes la k.z comel oitt...:D

AMMAR YASIR said...

arigato hait!!!

piko said...

haiitt haiitt haiit..:D.