Monday, July 4

tenxs teruna..=)

hollaa.. 
i baru balik jumpa teruna..
melantak teh o ais laici plus mee goreng pinggan licin...
haha.. perlu ke bagitahu..?
tak perluuu kan... booo..


btw teruna baru pulang dari Kedah semalam..
amboi seminggu hang dok menetap kat kedah naa..
tinggal chekk sengsowang betapa kat kolumpo nie..
haru biru tunggang tebalik chek kebosanan..


tapi.. teruna tak lupa kat i taw..
hehe..*blushing...
dia bawak balik buah tangan,kaki plus kepala...
hambek kau..
even naik bas rosak tukar bas lain penat tunggu 3 jam..
tetap tak humban hadiah i kat tepi highway..
holllaaa... *jangan belom kahwin je camtu ye...:D


lai lai tengok apa yang teruna bawak balik...


aku memang tak leh kalahkan dia bab pilih baju..-.-''



also this one..



yang aku tak ley blah nak plak die belikan toto nie.. adeh... tenxs dear..>o<



so tu lah dia barang barang yang dia angkut dari Kedah yang aku pon tak tahu macam mana dia survive naik bas dari sana sampai le ke kolumpo nie... nie baru barang aku.. toto dia plus jiran bilik dia belom masuk list lagi... hadehh... btw tak lupa jugak tenxs kat Udin sebab bawak my teruna pergi jengjalan sampai lupakan aku kat sini.. sob sob.. tapi tak pa aku maapkan sebab hang aku boleh pecaya jaga marka aku tak bagi gatai.. hehe.. lain kali plan la ajak aku sekali.. sampai hati hampa semua na...


so tu je lah aku nak cerita.. tak dek point nie sebenarnye.. k lah bui..:D



p/s : harinie hari first teruna masuk kerja.. Alhamdulillah dalam usia macam tu dia dah dapat duduk dalam kalangan orang lingkungan umur 30 ke atas.. *nasib teruna aku tak muncit.. hahaha..gudluck dear.. hope u'll success timba pengalaman and timba duit.. gaji first belanja saya keretapi sebijik ye.. hehe.. k bui salam..



-TAMMAT-

5 comments:

lisa min said...

yang best nyer siap toto dy belikan. wow! bestnyer!! hehe..

ramalankajicuaca said...

haha..bagus gak ketapi sebijik..boleh aku tumpang g jalan2..=P

piko said...

lisa : hehe.. tu la pasal... sanggup dia nak belikan..:)

anis : boleh ajer anis.. satu gerabak aku hadiahkan tuk ko k...;)

sharifahzakiah said...

wahhh best tuh dapat toto. hik3 simpan bila nikah nti naa :DDD

piko said...

hehe.. mau leper dah toto tu k.z nak tunggu kahwen nanti... haha..:D