Sunday, July 24

KL RIBUT ke aku yang ribut..?

masalah masalah... baru sampai rumah dah sibuk berjalan ke sana ke sini.. pagi pagi lagi dah bertolak balik ke kolumpo.. ingatkan petang tadi dapat lah rehat dulu before struggle siapkan esement yang mana tertangguh tu.. hareeemmm ler jawabnye...


hari nie fist tyme aku ke kg. Baru.. jakun kan..hahaha.. pergi melantak tengahari mahal nak mammm.. adeh.. nyesal aku ikut cakap si teruna.. kalau tahu baik makan kedai mak ayam dara depan kolej lagi bagus.. murah.. cheap.. saveee.. 


then.. macam biasa aktiviti mengerakkan motor tayar dua ke arah yang takdek destinasi.. memang tak ada idea nak pergi mana.. kalau ikutkan aku mahu je balik rumah tido nyenyak nyenyak so esok pagi aku boleh bangun pepagi study sesikit untuk test 1 nie.. tapi tu kan KALAU...


motor teruna bergerak masuk ke Taman Titian Wangsa.. sesuke hati tukar nama.. sesak gila tapi tu lah kehebatan orang naik motor ryte.. celah celah sampai.. 


''wak... ade event lah...''- cik norapikah

''adeh.. tu pasal la saya bawak awak pergi sini.. jom tengok sepak takraw...''- teruna


yahoo.. seronok.. dah lama aku tak bersukan.. addict gila kot.. tapi nie dapat tengok pon jadi lah.. sekurang kurangnye excersise jugak anak tekak aku.. dah lah masuk percuma.. berbaloi baloi..


memang tepat dan pantas time kitorang sampai.. team lelaki Malaysia lepas ke final and after less than 10 minute kitorang sampai game final pon dah nak start.. malangnya MALAYSIA SI HARIMAU GAGAH kalah kecundang 3 set dengan mata yang memalukan weh.. THAILAND menang tuk both laki and pompuan.. caitt...


ngatkan harinie ada la ongg sikit dari game bola malam semalam.. sama ajep.. adeh.. tapi papepun aku respect betul dengan team wanita Thailand tu.. aku tengok dorang punyer stretching bapak ler GAYYYAATT.. nak tekoyak semua benda.. perghh.. sampai ke aku jalan terkepit kepit.. *ganas kan..-.-


btw even MALAYSIA kalah.. berita gembira aku dapat baju free.. ngeh ngeh ngeh... even tak dek lambang Malaysia pon tak pe lah.. laayaann ajer..:D






*gambar len pada teruna.. lau tak dapat tengok pompuan teland tu buat aksi gayat.. :D



-TAMMAT-

3 comments:

sharifahzakiah said...

semangat itu pnting ! hik3

aRa ❤ aFiq™ said...

huhu.. ta pa la.. tetap sokong negara sdri.. =)

piko said...

k.z : yeahh.. tu pasti sis..:D

ara : tu lah kan.. kutuk ye ye oo pon still duk Malaysia jugak hehe..:))