Friday, July 22

Syukur.. ada jugak orang sudi melawat..

pukul 3.45 petang..
harini aku exercise dari awal pagi sampai lah sekarang...
letih.. lembik.. longlai..


'SAMBAL HITAM'..
orang Pahang je kot yang tahu.. entah lah..
nama nampak senang..
ingatkan campak cili padi,bawang,belimbing,pastu goreng sampai hangit..
rupanya tidak sama sekali..
nak patah belakang aku..
nak masak je dekat 2 jam setengah..
tak pe.. demi mak aku bertahan...


sekarang dah siap..
then terus mengonline..
ngatkan nak siapkan assignment..
check blog jap...




ALHAMDULILLAH...
22 Julai 2011...
followers blog semak nie dah sampai 100...
dalam otak terpikir..


''ADA GAK ORANG SUDI MELAWAT BLOG SEMAK AKU NIE..SOB SOB.. TERHARU..''
:'(
:'(
:'(



mari lihat cik adik/akak yang sudi tekan 'join this site' tu..




tetiba nak nyanyi...

''MILIK SIAPAKAH BELOG INI......''





tudia... 
jom adik adik tinggi terjun kat banner tu pergi melawat beliau...
tenxs ERIN sudi follow sini..


tenxs jugak kepada semua yang sudi follow..
sudi komen kat entry yang tak dak isi tu..
sudi baca entry even blog nie bising lagu melalak..
pasai pa aku tachin tetibe nie habes sayu dah ayat..
adeh..


papepon doakan aku lebih rezeki sikit next month..
blog aku tak ada ads nak kutip duit blog..
dah niat so kena buat.. 
time je tak tahu bila..
harap harap semua sudi menunggu.. :D


tu je rasanya.. luv you all..<3



-TAMMAT-



3 comments:

sharifahzakiah said...

thniah dear :) keep on blogging ^^

aimie amalina said...

=)

ade owg dtg singgah..ni saye..mai singgah sat..hehehe

piko said...

k.z : same same.. k.z yg utama bnyak support..:D

aimie : sob sob.. terharu nie.. hehe.. tenxs banyak2 taw...