Thursday, July 21

Finally.....aku keguguran....


entah lah apa perasaan aku sekarang.. nak cakap sedih ke nak cakap gumbira.. dulu aku pernah bagitahu kan usia kandungan aku kat sini..


malangnya.. kandungan aku dah keguguran..  sejak dua minggu nie kan aku pulun berpuasa.. ganti tu memang wajib lah.. nak tampal mana yang rompong bak kata orang Pahang tu ye jugak.. maka dengan kata kata yang lebih indah 'highway aku dah tinggal jalan one way'.. sob sob...


haritu mau jugak dekat 43kg woohh berat aku.. bangga lah jugak sikit.. jalan jalan pergi kat akak aku pastu godek godek perut.. padahal perut je yang nek bukan satu badan pon berisi.. aku tak pernah dapat berat badan cengitu.. so bangga lah sikit kan..


tadi aku timbang semula.. berat kembali kepada yang asal.. minus 3kg.. huwaaa.. bagi lah aku gemuk tanpa highway... sikit je naik pon okay lah... nak jugak rasa kemengahan berlari bawak tayar...=(


awok awok semua ada nasihat, kata pepatah, simpulan bahasa ataupun sebagainya tak camne nak naikkan berat badan sikit then maintain kan berat tu jer.. mari jerit kat sini sikit...


dah habis cerita.. nak pergi kebumikan penimbang nie jap.. mencii.. mencii... k bui..




-TAMMAT-

9 comments:

sharifahzakiah said...

kak z lglah nye dear dri 45kg trun 40 je. sob sob T__T dhlaa tggi, mmg nmpak sgt krus nyee. adoiii

Nad Omar Saja said...

HAAHA . sama la kita . sy trun 3 kilo . sian kan . nk kata diet . uish jauh sekali ! . sian lemak2 n berat saya . hehe . :)

cik najihah said...

amik supplement tambahan.. :)

piko said...

k.z : aishh.. lagi banyak tu.. gayat nunggoh.. okay pe tinggi la jugak.. dari pikah nie... bantuutt..=(

nad : kan kan.. yeah.. ada jugak orang yang memahami... letih kumpul lemak..:D

piko said...

cik najihah : piko tak pandai lah nak pilih menda cmtu.. kena p jumpa doct nie.. tenxs tenxs..:D

Anis Adila Aris said...

Ish..jelesnya,senangnya turun berat badan,..cek ni, puas la nak turunkan..

piko said...

anis : kita tukar jom... hehe.. :D

Khairol said...

servis perut aku lak. hahaha

piko said...

siken : boleh boleh.. hahaha.. sem depan mang aku dera lah perut kau.. hahaha..:D