Saturday, June 11

Contest : 'Da Best Memory Contest'


ada contest lagi.. 
hamek kau..
penuh entry aku harinie dok join contest aje lah..
so Cik Shiema, salah sorang penganjur contest nie ajak aku join..



jadinya aku nak tepek gambar nie sebagai bahan penceritaan aku..

nie lah majlis rasmi aku.. eh kejap.. ayat tak habes lagi.. majlis rasmi aku menjadi pengapit laaa.. so kenapa aku letak gambar nie..? contest nie pon pasal da best memory ryte.. so aku rasa tanya kat sape sape pon semua orang akan cakap hari persandingan diorang lah da best memory dalam life dorang..

malangnya.. nie bukan hari persandingan aku... hehe.. tapi tak pe. dis day still be a best day ever in my life.. kenapa..? baca list je lah.. bosan nanty baca pepanjang..:D


- aku perasan macam aku yang kawen.. haha.. *teruna aku punya pasal la nie..
- pertama kali aku dimekap agak tebal..
- yang kahwin tu kembar aku dari kecik.. *sob sob lepas haritu aku dah tak leh mandi ngan dia..
- aku suka design ngan kaler baju pengantin pompuan tu.. *nanti nak pakai kahwin aku plak.. mengong..
- lastly disebabkan dia dah kahwin so aku lah satu satunya bongsu perempuan yang masih dara dalam family kitorang.. hahaha


btw brides tu dah pregnant skang.. cepat kan.. haha.. so aku nak pasang niat if aku menang contest nie aku nak hadiahkan teddy bear besar tuk si tecik yang bakal lahir tu nanty.. amin..:)




so korang nak jugak..?
tekan LOCENG nie.. 
jap lagi anda akan terbang ke sana..
k bui..

 jap terlupa nak tag.
nah hambek nie
1. cik ZATY suara sedap.
2. cik AMZURA orang kampungku
k done



-TAMMAT-

6 comments:

shiema sufian said...

alaaaa. ingatkan piko yg jadi pengantinnye :) hehe. agak tertipu la :) btw, nice la pengapit :)

piko said...

haha.. piko nak tapi tak boleh.. hahaha.. gatal nungohh.. tenxs shiema..:))

'Izzaty' said...

haha , salah , cik ZATY wangi la , baru btol

piko said...

ha.. oke2.. nanty aku tukar erk.. hehehe..

~sHy~ said...

ingatkan jadi pengantin tadi..hehe...gudluck..hehehe

piko said...

tenxs shy...:)