Saturday, June 11

watsons cut harga gila gila..

baru balik dari keluar dengan teruna.. tadi ke sg.wang.. pergi bayar berukband yang dah tertunggak sebelas hari.. jap lagi kalau lambat sangat merana plak aku tak boleh nak honline..

nak menyampaikan kat sg.wang tu aku dah dikira seorang penjimat.. makan teruna bayar.. ehem.. transport memang free.. ehem.. parking kang singgit je.. tak pe biar dara bayarkan ye teruna..*sangat baik hati sebab murah.. haha

bayar bill berukband pon bekira kira dah nie tahu.. duit nak belanja sebulan nie dah nak langsai.. mara dapat 6rat..150 sewa rumah.. dekat 3rat duit buku jer.. barang dapur 1rat.. barang barang lain lagi tuk keperluan harian pon kena beli.. adeh.. pada tangan dah tinggal 1rat je dah.. mampuss memang mampuss.. dah bukan pasal nie aku nak ceritakan..

so after dah melangsaikan beruk aku kitorang pon besiar siar lah cari sale mana yang patut.. ahakxs.. ada hati lagi tu nak shuppin.. tetiba teringat pencuci muka aku haritu beli stok kecik jer.. so nak pegi tapau yang besar plak.. stok mesti kena ada kat rumah.. 

sesampai depan watson hambek kau up to 50% tu sale.. adeh.. apa lagi.. terus cari bakul hambek apa yang patut.. memang tak patut.. barang teruna semua dapat memurah.. mana aci..  pencuci muka dia sebat sampai dua.. padahal baru minggu lepas dia beli dengan aku.. murah punya pasal.. nak bukti nah tengok nie..

muka tak puas hati.. aku punya olay tak nak lak dia buat sale.. harga yang teruna nie just 4 hengget je taw.. urghh


tapi aku sempat balas dendam.. dia belikan aku 3 sekali antabax nie.. haaa.. padan muka.. hehe.. yang nie 950ml harga lak jux sebelas hengget je..

set eau de toillette punya la murah.. buat aku hangin je.. teruna sempat rembat dua set.. pastu dia rembat gel rambut yang harga asalnya agak menelan air liur kalau nak beli tapi tadi harga tak sampai sploh hengget pon.. hangin hangin..

so kepada semua pemegang kad watsons.. p serbu cepat.. ada offer baik punya.. tapi malangya satu hari je taw.. special day offer.. so apa lagi..

SERBU..!

jangan lupa bawak membership's card plak.. rugi point wohh. hehe


-TAMMAT-

2 comments:

shiema sufian said...

antabax pon oke laaa. janjy dapat. jom join contest n segmen shiema jom :)

piko said...

aik ada contest baru plak dah ke..? kompuse jap.. hehe