Friday, August 26

perkataan terakhir.. 'yes or no'

- hari nie hari TERAKHIR aku berada kat kl untuk bulan nie... YES!

- hari nie hari TERAKHIR aku berbuka puasa sorang sorang kat kolumpo nie... YES!

- hari nie hari TERAKHIR aku makan makanan beli kat kedai dengan lauk tapau dari bazar... YES!


- hari nie hari TERAKHIR aku study bagai nak rak... YES!


- hari nie hari TERAKHIR aku jumpa 'manusia manusia' yang membingungkan kat kl nie... YES!


- hari nie hari TERAKHIR aku sahur sengsorang... YES!

- hari nie hari TERAKHIR sebagai seorang perantauan sebab malam nanti aku dah sampai rumah... YES!



- hari nie hari TERAKHIR aku jumpa teruna untuk bulan puasa nie.... NO!


- hari nie hari TERAKHIR aku menulis dalam blog nie... NO!

- hari nie hari TERAKHIR aku berpuasa di bulan Ramadhan nie... NO!




so di pagi yang dungu nie tu je yang aku dapat pikir.. nak pergi study dulu nie.. wish me luck korang.. dan doakan aku selamat sampai di kampung halaman okay.. korang jugak.. jaga diri.. SELAMAT PULANG KE KAMPUNG DAN SELAMAT MENIKMATI HARI HARI BERHARGA BERSAMA KELUARGA.! HOYEH...:D



-TAMMAT-



3 comments:

atie zahid said...

selamat balik kuala lepeh... :) na raye da laa....
aku xjumpe bf ak da berbulan,xbising pon...hohohh..yolah tu,dlm ati asik na nangis je

ramalankajicuaca said...

setuju.. nak lari dari manusia yang mbingungkan yg ada kt kl..hehe..

selamat hari raya.. =)

piko said...

tieqa : hehe.. tahu pon kan.. selamat hari raya kawan..:D


anis : kan.. kan.. menyampahi betul mereka mereka itu...

selamat hari raya jugak anis..:D