Friday, August 12

Jumaat datang lagi..

sebenarnya norapikah memang buntu macam bontot kuali nak hupdate menatang apa sejak semenjak dua menjak nie.. rasa rindu nak menaip tapi tak tahu nak taip apa..





 so untuk tidak mendukacitakan jejari pendek nie mai nak share list nie.. *p/ss : dapat kat fb je sebenarnye...




10 tanda anda suka seseorang : 



sepuluh : rasa malu bila bercakap dengan dia.
sembilan : anda perasan anda tersenyum bila bercakap dengannya
lapan : kalau terlihat dia anda dah tak nampak orang lain.
enam : sentiasa teringat dia.
lima : happy bila bercakap dengannya.
empat : akan cuba sedaya upaya untuk berhubung dengannya.
tiga : apabila terbaca post ini anda teringatkan dia.
dua : sedang asyik memikirkannya sampai tak perasan nombor tujuh tak ada dalam senarai.
satu : anda tergelak lepas check kesahihanya sambil berkata ''eh, memang tak dek lah''

:D


norapikah memang gelojoh sebab tak perasaan pon pekataan tujuh dalam list tu.. korang amacam..? hehehe..



-TAMMAT-



2 comments:

sharifahzakiah said...

ha'a laa yunk..hik3 xperasan :P

piko said...

ngeh ngeh.. sis pon same ehh.. hehehe
;D