Wednesday, August 3

aku nak terjun bangunan lapan belas tingkat...!



blushinng..blushingg... adeh.. jap sebenarnye aku tengah malu nie.. dari hari ahad haritu tak habes habes memalukan diri sendiri.. aishh norapikah nie.. 


mana ada manusia yang tak pernah kaber malu kan.. tapi kekadang aku nie jenis buat muka tak tahu malu je lah.. ye lah adat lah manusia jalan jalan pastu tergolek.. bangun bangun sapu bontot sikit then sambung jalan semula.. ecehh gelak besar nampak.. macam tak biasa..


okay pergi semula kepada perkara memalukan tu.. hari ahad haritu buat pertama kali orang kampung cik norapikah menjejakkan kaki ke HR Steak House Kampung Baru.. mentioned full name terus hambek kau.. nie semua teruna punya pasal.. kekonon nak makan besar sebelum puasa la.. aku ye ye la mengimaginekan nasi lauk sesedap.. ada ikan bakar ke.. ayam tergolek ke.. gulai tempoyak ikan patin ke.. orang kampung la katakan..


alih alih dia bawak aku pergi makan makanan orang putih tu.. adeh.. sepinggan je habis yuoollss taw.. tak lalu nak makan haissh...*patut tak? then nak dijadikan cerita lepas makan mestilah cash out yang lama kan.. ye lah baru masuk new investment.. so aku pon menapak la ke tandas yang seakan akan multisex tu.. exseelyy ai tak tahu lah betul ke tak signboard tandas tu mana satu pompuan.. ke aku yang mengong.. then korang paham paham je lah apa yang berlaku seterusnya? hahaha.. MALU SETEPEK..!!


selain cerita tu nie lagi satu kes.. hari first puasa.. class aku start pukul sepuluh..then macam biasa lah bangun bangun tidur je mesti lah nak ngantor mesej ke teruna aku tu. cecepat taip sesiap macam biasa dan terus tekan send... pastu tetiba baru teringat yang malam tadi member teruna aku ada wish 'SELAMAT BERPUASA'.. jap.. tadi aku hantar kat sape erk..??


check check semula tengok memang sah sohih lagi kobul bahawa aku hantar kat member teruna aku.. terus aku buat golekan tayar lori berkelajuan 145km sejam.. guling sana guling sni.. capai bantal baling kiri.. sepak dushh dushh... sengal betol lah norapikah nie.. buat malu muka jer.. adeh.. hilang kehenseman aku tatkala hantar mesej semula untuk mentioned yang aku nie tersalah hantar mesej... kan DAH MALU DUA TEPEK..!!!!


dan yang terakhir perkara nie baru je happen sebelum aku taip entry nie.. aku check stats aku.. nampak lah yang salah satu traffic source tu dari kupukupukecik.. dengan kebingungan aku pon tekan lah link tu.. then tetiba sampai kat dalam rumah = blog cik YUYU.. maybe ade orang melawat aku dari komen aku petang tadi kot.. nevermind..


then scroll down bawah sikit aku nampak blog aku tetepek kat dada blog cik yuyu.. hapee.??? hapee..?? biaqq bettoll.. *slang anuarHadi please.. rupa rupanya komen aku terpilih kat situ.. tapi jap.. aku rasa macam ada something wrong somewhere.. aku cecepat tekan older post.. pastuu...DAAAMMNN..! 


malu weh.. komen aku kat situ sampai 3x.. nie mesti pasal beruk aku nie menganaiya aku petang tadi lah nie.. adehhhh.. sekali lagi aku tutup skrin lappy aku guna kain sejadah.. harap harap orang lain tak baca sambil berpikiran ''PATUT LAH TERPILIH.. SAMPAI 3 KOMEN SEKALI HANTAR...'' arghhh tidak tidak.. bukan itu niatku.. betull sumpaahh beruk aku punya pasal.. TAMBAH LAGI SATU.. MALU TIGA TEPEK..!!!


dah dah.. aku dah tak tertahan malu dah nie.. nie pon tengah taip entry kat tepi balkoni.. siap publish kang aku terus terjun.. nanti tolong update blog aku ye.. nie aku bagi pasword : NORAPIKAHTAKMALU20..
terjun dulu.. bui..-.-''




-TAMMAT-



4 comments:

sharifahzakiah said...

aci tak nak buuuuuuu kt norapikah ? hak3 :D adoiiii byk tul kes nye ek. sbo jelaaa :P

piko said...

aci aci.. hehehe.. tak keruan je norapikah nie kan.. hehehhee

Maya Lisa said...

haiyark ! nape sampai 3 maa ? babap itu beruk !


dem dem, kalau commit suicide sebab komen 3 kali, tara berbaloi maa ^^ hahah !

piko said...

tu la pasal.. bikin malu tuan punya badan ajer.. adehh.. malu setepek muka piko.. grrr...!..-.-''