Wednesday, March 16

label oleh anak dara zamira

wahh..wahh..
cik zamira kita jadi orang first yang buat *label kat belog aku..
so meh kita jawab..

1) Adakah anda rasa hot ?
hot tidak.. panas mungkin..

2) Upload wallpaper laptop

3) Cerita pasal wallpaper berkenaan ?
die teruna aku lah..

4) Bila kali terakhir makan ayam ?
lunch tadi di kedai ayam dara * betol kot nama nyer..

5) Lagu terakhir anda dengar ?
Sejuta Cinta by Marshanda

6) Apa yang anda sedang lakukan semasa menyelesaikan tag ini ?
nak jujur malu. aku tipu erk. ngah makan cekolat.

7) Selain nama sendiri, anda dipanggil apa ?
piko, melaty, pika, n manja/adik by family.

8) Tag 8 orang
zaty khai

9) Siapakah no 1 yang anda tag ?
'musuh' aku di kolej. disebabkan dia aku jadi comel. sebab dia jugak aku jadi 'pembazir'.:D

10) Katakan sesuatu kepada no 5 yang anda tag
cepat cepat lah kurus.. ishhh.. hahaha

11) Siapa orang ketiga yang anda tag ?
jiran bilik saya. dara encik din. anak uncle n aunty dari johor..

12) Bagaimana dengan no 4 ?
clasmate sem 3 n 4.. 'malaikat kecil'..pecinta sunsilk.*erk.??

13) Pesanan buat no 6
nanty next raye aku serbu rumah kau lagi okey. hehe

14) Kata kata cinta buat no 2
cinta itu cinta.. adeh.. tuh pompuan ler

15) Ada persamaan tak no 7 dengan 8 ?
tidak sama tidak.. 7 dara.. 8 teruna yang hanya nampak macam dara..:D.. hehe

16) Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang no 1
'musuh'
'kedekut'
'tak cantik'
'gemok'
'idung kembang'
*boleh tak tulis lebeyh.?? hahaha

17) Persamaan antara lembu dan kambing ?
pandai senyum..=)

18) Perasaan ketika jawab tag ini ?
entah.. rajin kot..first tyme kan dapat tag..

19) Adakah anda tahu Rizman itu sengal ?
sape tuh? tak kenal.. kaya tak.? hahaha

20) Gay or Less ?
i dah kahwin oke..*caiitt soalan halussss..


sapu sikit semak semak : nanty rajin tag lagi kat aku okey.. haha.. 




2 comments:

noor zamira binti zainal abdin said...

ok!!9t ak tag lg^_^

pico said...

hehehe.. bagus2.. sama2 tag okeh.. bia penat jari kita menulis..