Tuesday, March 22

aku dah kahwin.??

yes.! memang..!..memang aku dah kahwennn..!* muka serius ..

then. tiba tiba..*kucing lalu kat depan sambil tegodek godek ekor..mata mengekori buunttuutt nya maka..
penipuan terbantut atas kerana mulut sudah kembung sedikit menahan gelak yang bakal terburai..
kacau daun betol lah..

aishh..
datuk betol bapak aku nak kahwinkan aku dalam umur cam ginie..
kira akaun pon tak betol lagi..
nanty macam mana nak stabilkan kehidupan.
* ada kena mengena ke.?
caaiittt..


okeh.. 
beberapa bulan dahulu..
aku ada upload pitcha tentang 'majlis rasmi aku berlangsung' kat fb..
haaaa..
tak pasal pasal plak..
gambar nie yang jadi persoalan kawan kawan aku..
'MAJLIS RASMI AKU BERLANGSUNG ' okey..
ayat taraf derhaka molek..
tak nak kalah langsung..


wehh... let me tell this..
itx not me lahh..
that is my kazen punya wedding lahh..
so, me..!
boleh jadi her bridesmaid aje lah..
first tyme tuh.. 
takut pon ye jugak..
lagi lagi nak bawak bakal menantu 'bidadari' aku pulang ke kampung halaman...
lagi lah bersiap sedia dengan baju besi bagai bagai..


okeh nie some pitcha yang ada muka aku je lah aku ambik..
nak ambik suma kang memang tak sampai 7rat keping lak kan..
belom tentu bulan depan siap upload..
laaii.laaii..
jemput tengokk.=)


gambar yang penuh kontroversi..*bajet sungguh

ramai yang nak bergambar kat lam kebun getah nie..*nanty i bawak yea yea..


nie lah kazen aku..

kadang kadang orang panggil kitorang kembar..*hakikat nya dia lagi cantik..=(

laki laki pujaan dia dan saya.. *yeaahh..! hehe

terer gila pengantin lama tukang pegang payung.. hehehe


here we goo.!

haa.. jangan tengok.. jangan tengok.. sabar erk..


salam dulu suami terchentaa..bhaaa

yea kami tiga serangkai.. hehe..*ateh epy giler.. hahaa

tempat paling best tuk ditujui.. lapa gila kot tunggu penganti laki sampai..

baca doa dulu before makan...*muka ketat bila tengok 99 percent seafood.. ceyhh.

so.. sampai sinie je lah yer cerita nye.. wedding dorang on fourth and fifth december last year.. lame gila baru aku nak post entry nie.. haha.. nie pon dah dua kali tangguh gak nak upload pic.. and..and..and.. now dah ada berita gembira.. my kazen bunting pelamin.. yeahh.! dapat baby baru agy..!


tapi...
tapi...
nanty mak cik korang kena prepared one account sepcial for her nephew je la cmnie tyme raya.. 
*bushh.!! hempap batu atas kaki..

tak kesah lah.. 
rasanya tak lambat agy kan..
nak wish..
Selamat Pengantin Baru..!
done.!

5 comments:

MOHAMAD KHAIRI said...

bila kau plak nak kawen dgn abg allyshah? hahaha .usop tak sabar nak jadi pengapit :)

pico said...

hahaha.. start final aku kawen.. usop jadi pengapit 'abg allyshah''.. kau jadi pengapit aku..? amacam..?hahaha

Khairol said...

abang z ade. sdia mnanti walau rbut melanda. hahahahaha..

Khairol said...

abang z ade. mnnti penuh harapan dngan hati didadanya sntiasa trbuka. hahahahahaha

pico said...

ciken.. naseb esok aku tak jumpa ko.. kalau tak aku botakkan rambut ko tu k..!