Monday, April 4

pontianak menyerang..!!

time time nak exam nie lah..
dia baru nak menyerang..
isshhkk...
macam mana nak study dengan vampire merata rata..
menunjukkan taring sini sana...
mata merah menyala gila gila..
tau nak terkam aku jer...
ahh..!!! 
naik gila aku dibuatnyer...


dah.... dah....
nie bukan masa nak bercanda yer cik norapikah..
nie tyme nak sharing during boring yer...
tapi kalau cerita nie dah lapuk dek zaman jangan lah salahkan i yer kengkawan..
biasalah dunia dah maju..
aku je tak maju maju..
:D

okey..
pernah tak tengok/ tonton / tuntun/ and ape ape je lah...
cerita..
The Vampires Diaries..
sorry to say..
i'm in love with both of the heroes.....
and also..
addict gilerrr kot...
tiap masa aku repeat citer neyh....
ahhh..!!
kalau vampire hensem macam nie..
aku rela bagi leher/tangan/telinga/kaki/tapak kaki...
semua semua lah....
dan aku akan pastikan dia tak kejar aku..
tapi aku yang akan kejar dia...
sambil megah berkata kata....
''laiii laiii gigit aku..!!.''

jom layan gambar gambar diorang...

oke fine you got them.!
.

aku dah reject Lee Min Ho oke..Stefan Salvatore @ Paul Wesley

kalau duduk depan kau kompem tak kelip mata aku...! Damon Salvatore @ Ian Somerhalder

and the last one.. Elena Gilbert @ Nina Dobrev.






nie plak pompuan giler baru nak up jadi Vampire... hahaha





sapu sikit semak semak. : aku tahu mesti cerita nie dah ade banyak season kan.. bagitahu aku erk kalau aku miss ape ape.. aku tak mencari sebab aku memang tak up2date ngan citer citer.. jan lupa tengok aww.. hehe.. oke chaww.. salam..;D





4 comments:

MOHAMAD KHAIRI said...

bagi aku cite vampire tu weyh , bg dlm pendrive kang kat kolej aku amek okay terima kasih .

pico said...

hahaha.. teringin jugak kau kan.. tukar lah weh.. nanty bawak citer best jugak oke...

Nymphadora said...

glad that u've gave up on Lee Min Ho..haha..aku plak nk masuk line~

pico said...

hahaha.. oke2.. aku pass kat ko erk.. hehehe....