Thursday, July 19

UITM DUNGUN BERDENGGUNNGG

Even harini mood aku tak berapa nak okay aku tetap nak share dengan korang semua tentang benda gembira nie.. ye lah kadang kadang norapikah dok frust menonggeng plus tension study... so kat sini la tempat nak lepaskan kemarahan.. then ada jugak blogger blogger yang sangat supportive and kawan kawan yang layan kegilaan aku nie..  so here we go...






nah ambik setepek besar gabak punye nye pun.. Alhamdulillah berkat kesabaran aku menghabiskan Diploma Perakaunan beberapa tahun lepas so inilah hadiahnya untuk aku, famili, teruna serta rakan rakan.. Even aku sendiri pon tak percaya yang UITM nie sanggup merisikokan kampus diorang dengan ambil aku sebagai pelajar.. haha


Doakan aku dapat buat yang terbaik dan cepat cepat habiskan dua tahun setengah (maybe) degree nie.. kalau boleh aku impikan perkara lama tak berulang kembali.. dah tak repeat macam sem 1 time diploma dulu.. terkezuutt tetiba dari engineering masuk ke bidang perakaunan..


aku akan start berada kat sana bermula 10 September 2012.. hopefully segalanya akan berjalan dengan lancar and tak ada problem sepanjang aku kat sana.. berita yang lebih mengembirakan aku dapat jumpa semula dengan teman teman rapat aku dulu.. ainaa.. laila.. daripada sekolah teknik kuantan.. biela.. geng time tahapian dulu.. member kptm mun.. si kecikk kaio yang giler.. syed pon sekali dari plkn then kptm dan skang sekali lagi kami bersua kat uitm dungun..  guide me friends.. hopefully kita sama sama berjaya and sudi beri tunjuk ajar kat norapikah yang lembap lagi kendunguuan nie... 


so sampai sini saja aku menaip.. nak sambung meleleh kejap.. dapat berita gembira ketika hati berlara lara.. okay berjumpa lagi di entri seterusnya.. adiooss abigooss..



-TAMMAT-



8 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

Thniah dear ! :) Jgn lupe melawat kak zack dekat Kuala Terengganu. Wehuuuu ^^

piko said...

mekasih k.z buat kesekian kalinye.. hehe.. InsyAllah.. ada masa pika dtg eh,..:D

Lynie Yusoff said...

Tahniah Adik Ikah...belajor le rerajin yek.., jauh sgt dptnye., x leh dah nak g tgk bola sesame pas nie.. apapun GUD LUCK ^_^v

piko said...

mekasih k.lynie.. tu la pasalnya jauh kemain.. sedih jugak kat sana nanti jauh dah la nk p tengok bola nye.. tapi takpe la.. nak belajar kan..hehe.. :D

Meow Aizawa said...

hehe..tahniah ye dpt sambung..

meow sambung di uitm shah alam .. hehe

piko said...

tenxs meow.. tahniah buat meow jugak.:)

faqrul said...

tanhiah woi..
selamat mengadap degree la..

piko said...

mekasih.. hehe.. itu la ikut jejak langkah ko la plak nie.. doakan aku eh.:))