Thursday, November 10

sugar glider tak dapat.. aku cari sugar lain..

sekarang bangun pepagi je dah tak kira nak jemur kain ke, makan sarapan ke, mandi ke.. pe yang aku buat dulu.. uruskan kebajikan dan kebersihan my sugar dulu..


amboiihh bukan main lagi.. bunyi macam bela sugar daddy dah gaya nye. tidakkk..tidakkk sama sekali.. yang tu haram.. cik norapikah nie still wanita yang mempunyai maruah diri.. takkan setakat mintak sugar glider kat teruna then tak dapat terus merajuk hentak hentak kaki... 


''WA CURANG DENGAN LU.. WA NAK CARI SUGAR DADDY NANTI MINTAK BAPAK SUGAR GLIDER PON MESTI DAPAT..!''


pekejadahnye cengitu.

sebenarnya aku beli kaktus yang renek kemek macam aku jugak.. tapi aku nie tak pandai nak jaga.. aku beli kaktus nie time pegi kemeran heland ritu lah... yang aku pandai nya tiap tiap pagi aku bawak kaktus nie letak luar rumah.. then kalau kaktus nie bernasib baik petang sikit aku angkat la bawak masuk rumah.. kalau tak bernasib baik tido kat luar la dia.. maklumlah tuan dia banyak makan semutt...


then start dari aku beli tu selang dua hari je aku siram.. padahal aunty yang jual tu dah cakap siram seminggu sekali je.. degil toyah loo  ini budak... dah aku tengok dia lembik je so aku siram lah.. mana tahu kat sini panas telebih ke kan... kang tak pepasal dehydrated kaktus aku..*betol ke eja cengitu..?


so entry nie nak mintak jasa baik kalian kalian semua.. pebenda aku nak buat ngan kaktus nie sebenarnya.. sapa ada info yang mudah aku nak faham mai lah share.. mari tengok kelembikan kaktus aku..

yang berbijik bijik nie paling tak bley blah.. ngan lutut lutut aku sekali lembik menengoknya..

yang mickey mouse tu dah start kuning kunig macam tanda tanda nak mampos je..

yang bunga tu still okay lagi.. dok kembang kuncup kembang kuncup..


yang gemok nie dah ada tanda tanda penuaan jugak..

okay nie total semua sekali seploh hengget.. lau mampos semua aku buang tanam sugar daddy kat dalam tu.. uihh kaya norapikah macam nie...




so sebarang info yang hendak didermakan bolehlah slow slow bank in kat dalam kotak komen... jasa baik dari pihak tuan/puan amatlah dihargai.. sekian..



-TAMMAT-



2 comments:

JIJI YU said...

nyesal aku tak beli itu hari

piko said...

minat jugak hang eh ngan kaktus nie.. :D