Tuesday, August 7

jari lembik...


lepas berbuka tadi sempat online sekejap.. then ternampak lah bebudak senior jaman sekolah dulu dok bergaduh kan benda nie..





norapikah pon dengan keterujaan nak meruncingkan jari kekonon nak beat la angka diorang yang agak tak logik tu.. so mari lihat 3 pencapaian terbaik norapikah dalam acara 100 meter lari berpagar google nie.. tadaaa


1.

2.




3.





haha sangat tak mengujakan.. norapikah pelik bebenor camne diorang boleh dapat sampai 10.8s.. itu logik lagi sebab maybe la die main dengan kawan dia.. yang sorang lagi tu 0.5s.. memang photoshop habes habesan.. norapikah nak dapatkan score tu pon dah tertonggeng tonggeng dah.. haishh..


so pegi cuba kalau dapat lagi tinggi dari norapikah nanti norapikah bagi hadiah.. hehe..

harap maaf entry takdek idea.. okay adioss abigoss..:D




-TAMMAT-










2 comments:

u.m.i.e said...

pencapaian yang bagus lah tu .. klau betul2 dah semput .. hehehe :)

piko said...

hehehe.. tu lah kan.. tadek keje nak main benda alah tu..:D